Piranti lunak populer – Kaca 36
Iki minangka solusi antivirus lengkap sing ndhukung teknologi maya lan heuristik kanggo njaga komputer, lan uga alat tambahan kanggo optimasi lan pangopènan sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Piranti lunak iki ndhukung scan antivirus, teknologi awan lan algoritma comlpex sing efektif saka deteksi ancaman heuristic.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Antivirus iki ndhukung analisis perilaku, firewall, scanner maya, HIPS, kothak wedhi lan teknologi pangayoman modern liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus nduweni firewall sing dibangun lan piranti proteksi kanggo ndeteksi lan netralake virus, ancaman malware lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Antivirus iki ndhukung teknologi keamanan saka pangembang produk antivirus pihak katelu kanggo nyedhiyakake pangayoman maksimum komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka antivirus lan antispyware ing salah sawijining program kanggo pangayoman loro-lorone marang ancaman virus sing paling populer lan maneka warna jinis malware.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский, العربية...
Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah stabilitas lan kacepetan saka sistem. Program performs amandemen lan mbusak kasalahan, entri kosong utawa ora ana guna ing pendaptaran.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo searching lan downloading saka macem-macem file saka Internet. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file sing didownload kanggo format populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Nganyari piranti lunak
Tanggepan: