Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

File  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Русский

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Jupuk Layar   Game  

Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 日本語

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Downloaders   File  

The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: