Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Downloaders  

A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital ing kualitas dhuwur. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti setelan audio lan video kanggo file output.

Ngundhuh
Gratis
English

nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Youtube  

Alat Fungsi kanggo ngundhuh video saka layanan YouTube. Piranti lunak ngandhut setelan linuwih saka konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngundhuh file video saka layanan populer Youtube. Software ngijini kanggo ngundhuh video ing kualitas lan Ngonversi menyang populer format.

Ngundhuh
Gratis
English

Game   Chat  

Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Torrent  

piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: