Telpon  

Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Enkripsi   Internet  

Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, 中文...

Web browser  

Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.

Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Codecs  

Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan  

Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: