File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Youtube  

Alat Fungsi kanggo ngundhuh video saka layanan YouTube. Piranti lunak ngandhut setelan linuwih saka konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: