Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Kantor  

Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: