Cd  

piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Komunikasi swara   Webcams  

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd   File  

Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

File  

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop  

Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: