Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kanggo nelusuri lan mbusak modul Adware. lunak mindai sistem lan èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan ekspansi rasah.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Alat gambaran multifunctional saka sistem operasi beda. Lunak njamin puter maneh lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: