Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский, العربية...
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Tanggepan: