File  

Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

The media player karo dhukungan saka populer format. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng wong ing piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pamuter media  

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse karo bunder colored, wilayah watara pointer ing latar mburi peteng lan nggambar karo kursor ing layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Deutsch

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: