Graphics lan desain  

piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Optimization sistem  

Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd   File  

Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Testing  

Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser oriented akses trep kanggo jaringan sosial populer. Uga lunak dianggo rapet karo fungsi layanan saka Mail.Ru Group.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: