AppLock AppLock

Ngundhuh Ngundhuh AppLock

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AppLock – lunak matesi akses kanggo file lan aplikasi kanthi nggunakake sandhi. AppLock mbisakake kanggo nyetel pola Graphic utawa sandi kanggo ngunci folder, galeri berkas-berkas media, kontak, browser, menu setelan piranti, akses kanggo sambungan internet, etc. AppLock bisa ngganti lokasi tombol keypad numerik ing supaya kanggo nyegah Peeping liyane menyang pola Graphic utawa sandhi. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel pitakon keamanan lan njawab waras akses ing cilik saka kahanan unforeseen. AppLock uga nawakake macem saka sudhut tema kanggo pola grafis.

Fitur utama ing:

  • Nyatane saka utusan lan klien email
  • Sandi pangayoman saka file media
  • Matesi akses kanggo sambungan internet
  • Setel sandi saka menu setelan
  • Sambungan saka fitur premium

Komentar tumrap AppLock:


AppLock Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Alat kanggo mesthekake rahasia ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake IP-alamat pengguna lan nampa akses menyang diblokir.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak banget kanggo mutusake masalah masalah akses menyang diblokir. lunak kanthi otomatis milih wilayah kanggo sambungan paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Alat kanggo nelusuri lan ngundhuh file saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake search berkas trep ing akèh torrent populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Versi entheng saka klien jaringan sosial populer kang nganggo sumber sistem minimal lan stably dianggo ing jaringan karo sambungan banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Maps  

Piranti lunak kanggo nampilake kanthi negara utawa wilayah lan kanthi otomatis nemtokake rute. Uga lunak ndhukung swara GPS-pandhu arah kanggo mobil lan jinis transportasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggambarake gagasan beda lan rencana pelaksanaan tugas ing wangun logis, wit lan rencana liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: