Skype Skype

Ngundhuh Ngundhuh Skype

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Adware
Review rating:

Gambaran:

Skype – lunak populer kanggo komunikasi antarane kedhaftar ing internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan video, pesen teks exchange lan ngirim pesen video utawa foto. Skype mbisakake kanggo nggawe konferensi karo nomer akeh pangguna, sesambungan karo wong-wong mau lan nuduhake file. Piranti lunak uga ngijini kanggo nggawe telpon kanggo Mobil lan telpon landline sak donya ing kurang tarif. Skype ngandhut pesawat pribadi sing menehi kemampuan kanggo ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Swara lan Komunikasi video
  • Ijol-ijolan file
  • Kemampuan kanggo nggawé konferensi
  • Kemungkinan saka sudhut konfigurasi

Komentar tumrap Skype:


Skype Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe telpon swara lan video utawa nuduhake pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Seneng-seneng game iki digawe sawise seri animasi eponymous. Pamuter bisa nyana petualangan macem karo karakter favorit.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut mode anonim kanggo nyegah saving sajarah situs web viewed.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggambarake gagasan beda lan rencana pelaksanaan tugas ing wangun logis, wit lan rencana liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Aplikasi resmi saka layanan populer kanggo ndeleng isi video beda. Piranti lunak ndhukung sawetara kolom kanggo ngowahi video lan upload sakteruse kanggo jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak banget kanggo mutusake masalah masalah akses menyang diblokir. lunak kanthi otomatis milih wilayah kanggo sambungan paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: