Android
Sistem operasi: AndroidWindows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WeChat
Wikipedia: WeChat

Gambaran

WeChat – lunak kanggo komunikasi gampang karo kedhaftar sak donya. WeChat ngijini sampeyan kanggo nuduhake pesen teks lan swara, nggawe panggilan video, nuduhake foto, play games sapiturute Software ngandhut pesawat saka mesem kelangan lan mbisakake kanggo download liyane. WeChat uga ngijini sampeyan kanggo njaga cathetan lan ndeleng sejarah rinci komunikasi. Lunak klebu modul sing mbisakake kanggo ngirim complaint kanggo kedhaftar kanggo macem-macem alasan.

Fitur utama:

  • Pesen teks lan Exchange swara
  • Panggilan video in high quality
  • Exchanging saka profil voice cekak pesen video
  • Set of mesem kelangan
WeChat

WeChat

Versi:
7.0.15
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh WeChat

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WeChat

WeChat software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: