WeChat

Versi:
3.22
Basa:
English

Ngundhuh WeChat

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WeChat
Wikipedia: WeChat

Gambaran

WeChat – utusan populer kanggo komunikasi lan nuduhake file. Piranti lunak ndhukung olahpesen cepet, komunikasi swara lan video, nuduhake gambar utawa file karo pengguna liyane. WeChat ngidini sampeyan nambah file saka ukuran sing beda menyang panyimpenan maya, sing bisa disimpen ana ing wektu sing suwe. Piranti lunak bisa nyekel lan ngirim gambar layar sing bisa nambah teks, wangun utawa unsur liyane. Juga WeChat uga apik kanggo nransfer file lan komunikasi karo kontak sing nggunakake versi seluler aplikasi. WeChat nganggo jumlah minimal sumber daya sistem lan nduweni antarmuka sing gampang digunakake.

Fitur utama:

  • Olahpesen cepet
  • Komunikasi swara lan video
  • Nuduhake file
  • Penyimpanan maya dhéwé
  • Njupuk layar

Komentar ing WeChat

WeChat software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: