AVS Video Editor AVS Video Editor

Ngundhuh Ngundhuh AVS Video Editor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

AVS Video Editor – lunak kanggo ngowahi lan proses video. Software ndhukung pesawat pribadi kanggo nindakake operasi dhasar karo file video saka macem-macem format. lunak nggunakake akèh efek lan saringan kanggo nggawe video utawa gelaran. AVS Video Editor bisa dijupuk video saka tuners TV lan kamera video, Ngonversi format video, ngobong DVD, upload file menyang video populer layanan hosting, etc. Software ngandhut dibangun ing modul kanggo ngowahi lan nyampur trek. AVS Video Editor ndhukung caching data khusus sing menehi karya digawe cepet karo HD-video.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung macem-macem format video
  • Imposition saka efek audio lan video
  • Nggawe film lan nuduhake Muter
  • editing cepet video HD
  • Capture of video saka piranti jaba

Komentar tumrap AVS Video Editor:


AVS Video Editor Lunak related:


Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi direkam video saka kamera video HD ing macem-macem format video. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur opsi konversi file output video.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo Ngonversi file video ing format sing beda. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur kualitas lan ukuran file sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

The media player misuwur karo lanjut saka setelan. Piranti lunak ndhukung macem-macem format subtitle lan ketemu codecs ilang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Cd   Jaringan  

Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: