AVS Video Editor

AVS Video Editor

Versi:
9.0.3.333
Basa:
English

Ngundhuh AVS Video Editor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVS Video Editor
Wikipedia: AVS Video Editor

Gambaran

AVS Video Editor – lunak kanggo ngowahi lan proses video. Software ndhukung pesawat pribadi kanggo nindakake operasi dhasar karo file video saka macem-macem format. lunak nggunakake akèh efek lan saringan kanggo nggawe video utawa gelaran. AVS Video Editor bisa dijupuk video saka tuners TV lan kamera video, Ngonversi format video, ngobong DVD, upload file menyang video populer layanan hosting, etc. Software ngandhut dibangun ing modul kanggo ngowahi lan nyampur trek. AVS Video Editor ndhukung caching data khusus sing menehi karya digawe cepet karo HD-video.

Fitur utama:

  • Ndhukung macem-macem format video
  • Imposition saka efek audio lan video
  • Nggawe film lan nuduhake Muter
  • editing cepet video HD
  • Capture of video saka piranti jaba

Komentar ing AVS Video Editor

AVS Video Editor software sing gegandhengan

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka konverter audio lan video sing ndhukung kabeh format lan alat media modern kanggo nyiyapake file sing bakal direkam ing macem-macem gadget utawa layanan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat fungsi kanggo cepet Ngonversi file audio. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file menyang populer format lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung teknologi analisis perilaku lan sistem pencegahan intrusi kanggo ndeteksi lan mblokir macem-macem ancaman kanthi efektif.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: