Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PotPlayer
Wikipedia: PotPlayer

Gambaran

PotPlayer – pemain kanggo puter maneh file audio lan video. Piranti lunak ngandhut akeh dibangun ing codecs kanggo puter maneh paling saka format media. PotPlayer bisa nampilake subtitles, extract trek audio saka video lan ngalih ing gambaran nalika mainaké audio. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngatur puter maneh file ing kualitas dhuwur. PotPlayer ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan kanggo nggedhekake kesempatan sawijining.

Fitur utama:

  • Dhukungan saka populer video lan format audio
  • kualitas puter maneh dhuwur
  • tampilan Subtitles
  • Dhukungan saka macem-macem wrappers, logo lan werna tema

Gambar:

PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer
PotPlayer

PotPlayer

Versi:
1.7.21146
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español (de España)...

Ngundhuh PotPlayer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing PotPlayer

PotPlayer software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: