Bandicam

Versi:
4.1.7.1424
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Bandicam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ngrekam layar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Bandicam
Wikipedia: Bandicam

Gambaran

Bandicam – lunak kanggo nyekel layar komputer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video dhuwur-kualitas streaming, video game, sawetara wilayah layar, komunikasi ing video ngobrol etc Ing Bandicam ana kamungkinan saka kontrol lan nampilake fps, setelan hotkeys lan imposing logo. Piranti lunak ndhukung akeh format media populer lan macem-macem codecs. Bandicam mbisakake kanggo ngrekam video kanthi otomatis saka ukuran gedhe utawa tartamtu wektu lan kanthi otomatis nutup mudhun komputer ing mburi proses.

Fitur utama:

  • Jupuk layar komputer
  • Dhukungan kanggo format media populer
  • Kontrol lan tampilan fps
  • Kemampuan kanggo ngrekam otomatis
  • A pesawat gedhe pribadi

Komentar ing Bandicam

Bandicam software sing gegandhengan

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: