Bandicam

Versi:
4.1.3.1400
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Bandicam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Jupuk layar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Bandicam
Wikipedia: Bandicam

Gambaran

Bandicam – lunak kanggo nyekel layar komputer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video dhuwur-kualitas streaming, video game, sawetara wilayah layar, komunikasi ing video ngobrol etc Ing Bandicam ana kamungkinan saka kontrol lan nampilake fps, setelan hotkeys lan imposing logo. Piranti lunak ndhukung akeh format media populer lan macem-macem codecs. Bandicam mbisakake kanggo ngrekam video kanthi otomatis saka ukuran gedhe utawa tartamtu wektu lan kanthi otomatis nutup mudhun komputer ing mburi proses.

Fitur utama:

  • Jupuk layar komputer
  • Dhukungan kanggo format media populer
  • Kontrol lan tampilan fps
  • Kemampuan kanggo ngrekam otomatis
  • A pesawat gedhe pribadi

Komentar ing Bandicam

Bandicam software sing gegandhengan

Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: