BS.Player BS.Player

Ngundhuh Ngundhuh BS.Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

BS.Player – pamuter kanggo muter file audio lan video saka macem-macem format. Piranti lunak iku bisa kanggo muter video HD, bisa karo dhaptar lagu, nyetel kacepetan offline video, nindakake Jupuk layar, etc. BSPlayer ngijini sampeyan kanggo muter maneh lan ngundhuh video saka layanan YouTube. Piranti lunak ndhukung format ing subtitle paling populer lan bisa kanthi otomatis nemokake lan ngundhuh subtitles ilang. BSPlayer ngandhut pesawat gedhe tampilan beda kanggo ngganti antarmuka pamuter kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Playback video HD
  • Ndhukung paling saka format audio lan video
  • Playback saka video streaming saka YouTube
  • support meningkat subtitles
  • A pesawat gedhe saka tampilan

Komentar tumrap BS.Player:


BS.Player Lunak related:


Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Liyane  

The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer kasebut kanggo obyek angkoro utawa mbebayani karo neutralization sakteruse.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: