ConvertXtoDVD ConvertXtoDVD

Ngundhuh Ngundhuh ConvertXtoDVD

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

ConvertXtoDVD – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak nduwe pesawat sakabehane pribadi kanggo nggawe kualitas DVD video. ConvertXtoDVD ndhukung populer format video, file saka kamera digital lan TV-tuners. Piranti lunak iku bisa kanggo nambah trek audio lan subtitles kanggo berkas, nyetel pilihan werna, Cut bagean ing bayangan, nggabung karo video liyane, etc. ConvertXtoDVD ngandhut modul khusus kanggo ngatur pilihan utama piranti lunak kanggo kabutuhan user.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung populer format audio lan video
  • Burns ing video diowahi ing DVD-carrier
  • Editing saka file video
  • Preview of materi digawe
  • Nggawe menu DVD

Komentar tumrap ConvertXtoDVD:


ConvertXtoDVD Lunak related:


Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo waras data ilang saka hard drive, flash drive lan drive optik. Uga lunak ndhukung sistem file populer.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Audio dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Optimization sistem  

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ndhukung layanan Yandex search engine.


Ekstensi  

Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: