PDF-XChange Editor PDF-XChange Editor

Ngundhuh Ngundhuh PDF-XChange Editor

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

PDF-Xchange Editor – lunak fungsi kanggo bisa karo PDF-file. PDF-Xchange Editor ngijini sampeyan kanggo ndeleng, ngowahi lan ngowahi PDF-dokumen. Lunak ngidini sampeyan bisa nganggo saperangan dokumen bebarengan lan setel font utawa zoom gambar. PDF-Xchange Editor mbisakake kanggo extract teks saka dokumen, Ngonversi PDF-file kanggo format gambar lan ndhukung interaksi karo program liyane. PDF-Xchange Editor uga ngijini sampeyan kanggo nambah komentar, nggawe tooltips lan print PDF-dokumen.

Fitur utama ing:

  • Viewing, editing lan ngowahi saka PDF-dokumen
  • Setelan saka font lan ukuran gambar
  • Printing PDF-dokumen
  • Nitahaken saka tooltips
  • Nambahake komentar

Komentar tumrap PDF-XChange Editor:


PDF-XChange Editor Lunak related:


PDF  

Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.

Ngundhuh
Gratis
English

PDF  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

PDF  

Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Deutsch...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngoptimalake, resik lan mbenerake kasalahan ing sistem operasi. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe Bukak cepet game lan aplikasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

Gampang kanggo nggunakake generator tombol kanggo router jinis beda. Piranti lunak mbisakake decrypt sandi jaringan Wi-Fi nggunakake database tartamtu kanggo model tartamtu saka router.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: