WindowsKantorPDFPDF-XChange Editor
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PDF-XChange Editor

Gambaran

PDF-Xchange Editor – lunak fungsi kanggo bisa karo PDF-file. PDF-Xchange Editor ngijini sampeyan kanggo ndeleng, ngowahi lan ngowahi PDF-dokumen. Lunak ngidini sampeyan bisa nganggo saperangan dokumen bebarengan lan setel font utawa zoom gambar. PDF-Xchange Editor mbisakake kanggo extract teks saka dokumen, Ngonversi PDF-file kanggo format gambar lan ndhukung interaksi karo program liyane. PDF-Xchange Editor uga ngijini sampeyan kanggo nambah komentar, nggawe tooltips lan print PDF-dokumen.

Fitur utama:

  • Viewing, editing lan ngowahi saka PDF-dokumen
  • Setelan saka font lan ukuran gambar
  • Printing PDF-dokumen
  • Nitahaken saka tooltips
  • Nambahake komentar

Gambar:

PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor
PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor

Versi:
8.0.336
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh PDF-XChange Editor

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: