Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Discord
Wikipedia: Discord

Gambaran

Discord – piranti lunak kanggo komunikasi swara lan teks fokus ing komunitas game. Piranti lunak ngijini sampeyan nggawe server sampeyan dhewe utawa nyambung menyang sing wis ana kanthi saluran lan obrolan sing cocog. Discord ndhukung saluran teks lan swara ing ngendi sampeyan bisa komunikasi, ngganti file utawa GIF-animasi lan ndeleng profil anggota saluran liyane. Piranti lunak ndhukung integrasi karo layanan pihak katelu lan mbisakake kanggo nyambungake akun panganggo tambahan saka Facebook, YouTube, Skype, Steam, Twitch, etc. Discord ngemot fitur Overlay sing nampilake lambang pangguna sing diomong ing ngendi sampeyan bisa nyetel volume saben peserta obrolan tanpa kudu ambruk game kasebut. Discord nduweni piranti kanggo konfigurasi majeng ing kabar komunikasi swara lan video, uga minangka fitur tambahan kanggo nambah macem-macem pangolahan sajrone streaming.

Fitur utama:

  • Berkomunikasi swara kanthi kualitas dhuwur
  • Server enkripsi lan proteksi marang DDoS
  • Dhukungan numpuki
  • Sambungan akun game tambahan
  • Sistem setelan fleksibel
  • Ora ana impact ing produktivitas game
Discord

Discord

Versi:
0.0.306
Basa:
English (United States), Українська, Français, Español...

Ngundhuh Discord

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Discord

Discord software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: