WindowsSistemBackup & RecoveryMiniTool Power Data Recovery
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

MiniTool Power Data Recovery – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo Recovery data. Software mbisakake kanggo nemokake dibusak, rusak utawa file lan sekat disk kang Gagal disababaké déning pangaruh saka macem-macem faktor ilang. MiniTool Power Data Recovery ndhukung nomer akeh hard drive lan sistem file saka macem-macem. Uga software ngijini sampeyan kanggo mulihake data ing kertu memori, drive optik, piranti digital lan pelaku usaha informasi liyane. MiniTool Power Data Recovery wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Mulihaken file lan sekat disk
  • mode scann beda
  • Recovery data ing macem-macem pelaku usaha data
  • Antarmuka intuisi
MiniTool Power Data Recovery

MiniTool Power Data Recovery

Versi:
8.7
Basa:
English

Ngundhuh MiniTool Power Data Recovery

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MiniTool Power Data Recovery

MiniTool Power Data Recovery software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: