MiniTool Power Data Recovery

Versi:
8
Basa:
English

Ngundhuh MiniTool Power Data Recovery

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
MiniTool Power Data Recovery
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

MiniTool Power Data Recovery – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo Recovery data. Software mbisakake kanggo nemokake dibusak, rusak utawa file lan sekat disk kang Gagal disababaké déning pangaruh saka macem-macem faktor ilang. MiniTool Power Data Recovery ndhukung nomer akeh hard drive lan sistem file saka macem-macem. Uga software ngijini sampeyan kanggo mulihake data ing kertu memori, drive optik, piranti digital lan pelaku usaha informasi liyane. MiniTool Power Data Recovery wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Mulihaken file lan sekat disk
  • mode scann beda
  • Recovery data ing macem-macem pelaku usaha data
  • Antarmuka intuisi

Komentar ing MiniTool Power Data Recovery

MiniTool Power Data Recovery software sing gegandhengan

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.
Ngundhuh
Demo
English
Data cadangan data kasebut. Piranti lunak mbisakake nylametake salinan kasebut ing operator data, mesin lokal utawa FTP-server.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: