Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mp3tag
Wikipedia: Mp3tag

Gambaran

Mp3tag – editor tag trep kanggo file audio karo akeh fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo sunting tags ing format, upamané MP3, AAC, MP4, video MPEG-4, WMA, Alac, APE, FLAC lan sapiturute Mp3tag mbisakake kanggo nampa kanthi otomatis informasi berkas rincian saka internet kanthi nggunakake database freedb online lan Amazon. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe lan nyunting daftar lagu kanggo Winamp utawa Windows Media Player. MP3tag mbisakake kanggo nangani file musik ing mode siji utawa kumpulan lan wis gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Tag editor trep
  • Nampilake informasi rinci babagan file
  • Nggawe lan nyunting saka dhaptar lagu
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi
Mp3tag

Mp3tag

Versi:
3.01
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Mp3tag

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Mp3tag

Mp3tag software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: