Sandboxie Sandboxie

Ngundhuh Ngundhuh Sandboxie

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Sandboxie – lunak kanggo mbukak file beda lan aplikasi ing lingkungan virtual. Piranti lunak mbisakake kanggo mbukak macem-macem piranti lunak lan file kapisah saka layanan liyane saka sistem saéngga nyegah pengawetan data saka piranti lunak mlaku ing folder sistem utawa storages liyane. Sandboxie toko data saka mlaku lunak ing lingkungan Dibuwang kang bisa dibusak sawise completion karya. Piranti lunak mbisakake kanggo puter maneh browser ing lingkungan sing nglindhungi sistem saka macem-macem virus lan situs angkoro. Sandboxie uga ngandhut pribadi kanggo ngatur otomatis wiwitan aplikasi liwat lingkungan virtual.

Fitur utama ing:

  • Nganggo piranti lunak lan file ing lingkungan virtual
  • Cleans data sing disimpen sawise karya karo piranti lunak
  • Akses internet liwat lingkungan virtual
  • Setelan saka otomatis wiwitan aplikasi ing lingkungan virtual

Komentar tumrap Sandboxie:


Sandboxie Lunak related:


Graphics lan desain  

Pimpinan donya desain otomatis lan drawing ing macem-macem lingkungan. Piranti lunak ndhukung karya 2D lan 3D proyèk.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses trep kanggo Camping kerep digunakake. Lunak nyedhiyakake akses cepet menyang favorit dening pinning pranala ing taskbar.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Liyane  

piranti lunak kanggo ngawasi tumindak karyawan ing komputer sak wektu apa. lunak nampilake statistik workload lan produktivitas Staff.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Liyane  

L'outil fonctionnel pour augmenter le nombre des visiteurs du situs web. Le logiciel est utilisé comme l'aplikasi marketing ou de layanan pour commercer les liens sur l'internet.

Ngundhuh
Tur
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: