Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Pale Moon
Wikipedia: Pale Moon

Gambaran

Pale Moon – browser fokus ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Fitur utama saka piranti lunak kanggo nggunakake paling saka fitur Firefox lan pribadi. Pale Moon menehi kinerja dandan pinunjul kanthi mateni fitur khusus saka browser populer. Software mbisakake kanggo nransfer beda setelan, tetenger lan paling ekstensi saka browser Firefox. Pale Bulan wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber minimal sistem.

Fitur utama:

  • kacepetan dhuwur Processing
  • Kompatibel karo paling setelan Firefox
  • Konsumsi tithik saka sumber sistem
Pale Moon

Pale Moon

Produk:
Versi:
28.8.2.1
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Pale Moon

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Pale Moon

Pale Moon software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: