Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mailbird
Wikipedia: Mailbird

Gambaran

Mailbird – klien email kuat karo kemampuan kanggo bisa karo macem-macem akun bebarengan. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng mail cepet, ngowahi lan ngirim pesen. Mailbird ndhukung akeh aplikasi lan bisa enggo bareng file ing DROPBOX, ngobrol karo kanca-kanca Facebook, bisa karo Google Drive, nggawe cathetan ing Evernote sapiturute lunak kanthi otomatis suara bip nalika sampeyan nampa pesen anyar. Mailbird ngandhut pesawat saka trabasan kanggo kontrol klien liyane nyaman.

Fitur utama:

  • Klien email kuat lan trep
  • Kemampuan kanggo bisa karo macem-macem akun
  • Dhukungan kanggo maneka warna layanan online lan aplikasi
  • Set of trabasan kanggo kontrol klien gampang
Mailbird

Mailbird

Versi:
2.8.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Mailbird

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Mailbird

Mailbird software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: