Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Paltalk
Wikipedia: Paltalk

Gambaran

Paltalk – piranti lunak kanggo komunikasi karo wong ing saindenging jagad. Piranti lunak mbisakake kanggo ngganti pesen teks, nggawe swara lan panggilan video, ngirim file, lan liya-liyane. Paltalk ngijini sampeyan nggawe kamar kanggo olahpesen teks utawa nyambung menyang kamar sing digawé sing dibagi karo kategori. Perangkat lunak kasebut ngandhut modul sing bisa digunakake kanggo ndhukung babak dhukungan jam online. Uga Paltalk ngijini sampeyan ngobrol karo kanca saka situs jejaring sosial populer Facebook.

Fitur utama:

  • Ngganti pesen lan file
  • Kemampuan kanggo nggawe panggilan swara lan video
  • Babak support online jam
Paltalk

Paltalk

Versi:
1.15.6.43414
Basa:
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Paltalk

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Paltalk

Paltalk software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: