Paltalk Paltalk

Ngundhuh Ngundhuh Paltalk

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Paltalk – piranti lunak kanggo komunikasi karo wong ing saindenging jagad. Piranti lunak mbisakake kanggo ngganti pesen teks, nggawe swara lan panggilan video, ngirim file, lan liya-liyane. Paltalk ngijini sampeyan nggawe kamar kanggo olahpesen teks utawa nyambung menyang kamar sing digawé sing dibagi karo kategori. Perangkat lunak kasebut ngandhut modul sing bisa digunakake kanggo ndhukung babak dhukungan jam online. Uga Paltalk ngijini sampeyan ngobrol karo kanca saka situs jejaring sosial populer Facebook.

Fitur utama ing:

  • Ngganti pesen lan file
  • Kemampuan kanggo nggawe panggilan swara lan video
  • Babak support online jam

Komentar tumrap Paltalk:


Paltalk Lunak related:


Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Chat  

Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Webcams  

Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: