Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker

Versi:
16.4.3528.0331
Basa:

Ngundhuh Windows Live Movie Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Windows Live Movie Maker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Windows Live Movie Maker – lunak fungsi kanggo nggarap file multimedia. Software ndhukung: AVI, WMV, MPEG, IOC, KABIYESI, MP3, WMA lan liyane format. Windows Live Movie Maker ngandhut pribadi nggawe cathetan video kualitas, nuduhake Muter lan presentations. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake akeh efek beda, nambah iringan musik lan Gunung narasi. Windows Live Movie Maker mbisakake kanggo nerbitaké video ing jaringan sosial populer lan Camping enggo bareng video.

Fitur utama:

  • gelaran nggawe lan presentations
  • Ing ngarsane beda pribadi
  • A nomer akeh efek audio lan video
  • Publikasi saka materi digawe ing internet

Komentar ing Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker software sing gegandhengan

Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawe, nyunting lan nambah subtitle menyang file video. Aplikasi ndhukung akeh format subtitle lan ngidini sampeyan kanggo extract stream audio.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo proses kualitatif materi video kanthi nggunakake efek visual sing beda lan cepet ngunggah video rampung menyang internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: