Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker

Versi:
16.4.3528.0331
Basa:

Ngundhuh Windows Live Movie Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Windows Live Movie Maker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Windows Live Movie Maker – lunak fungsi kanggo nggarap file multimedia. Software ndhukung: AVI, WMV, MPEG, IOC, KABIYESI, MP3, WMA lan liyane format. Windows Live Movie Maker ngandhut pribadi nggawe cathetan video kualitas, nuduhake Muter lan presentations. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake akeh efek beda, nambah iringan musik lan Gunung narasi. Windows Live Movie Maker mbisakake kanggo nerbitaké video ing jaringan sosial populer lan Camping enggo bareng video.

Fitur utama:

  • gelaran nggawe lan presentations
  • Ing ngarsane beda pribadi
  • A nomer akeh efek audio lan video
  • Publikasi saka materi digawe ing internet

Komentar ing Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker software sing gegandhengan

Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nindakake tumindak dhasar karo file audio saka format sing beda-beda, sampeyan bisa motong, motong, pamisah, gabung, lan aplikasi efek swara sing beda kanggo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: