Windows Live Movie Maker

Versi:
16.4.3528.0331
Basa:

Ngundhuh Windows Live Movie Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Windows Live Movie Maker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Windows Live Movie Maker – lunak fungsi kanggo nggarap file multimedia. Software ndhukung: AVI, WMV, MPEG, IOC, KABIYESI, MP3, WMA lan liyane format. Windows Live Movie Maker ngandhut pribadi nggawe cathetan video kualitas, nuduhake Muter lan presentations. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake akeh efek beda, nambah iringan musik lan Gunung narasi. Windows Live Movie Maker mbisakake kanggo nerbitaké video ing jaringan sosial populer lan Camping enggo bareng video.

Fitur utama:

  • gelaran nggawe lan presentations
  • Ing ngarsane beda pribadi
  • A nomer akeh efek audio lan video
  • Publikasi saka materi digawe ing internet

Komentar ing Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker software sing gegandhengan

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi, nggawe, ngatur, lan nyinkronake subtitle saka video. Piranti lunak ndhukung akeh jinis subtitle ing macem-macem basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: