WinSCP WinSCP

Ngundhuh Ngundhuh WinSCP

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Paket: Standard
Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

WinSCP – lunak kanggo nyedhiyani Nyalin aman saka file antarane komputer lan server sing ndhukung SFTP lan SCP protokol. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan ngatur situs ing folder, download lan upload file, nggawe pranala simbolis utawa trabasan lan sapiturute WinSCP ngandhut editor teks dibangun ing sing mbisakake kanggo sunting file teks lokal lan tebih. Automation saka piranti lunak wis digawa metu dening liya saka Tulisan lan baris printah. WinSCP uga kalebu rong jinis antar muka grafis, setelan kang digawa metu nggunakake pesawat saka paramèter.

Fitur utama ing:

  • Nyalin aman file
  • Ndhukung operasi berkas dhasar
  • Automation saka piranti lunak
  • Dibangun ing editor teks
  • Rong jinis antar muka grafis

Komentar tumrap WinSCP:


WinSCP Lunak related:


File  

piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

File  

Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders   File  

The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

The antivirus Komplek karo tingkat cocok saka pangayoman dibangun kanggo nanggepi èfèktif kanggo virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: