BS.Player BS.Player

Ngundhuh Ngundhuh BS.Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

BSPlayer – pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung akeh format video kalebu divx, flv, mov, mkv, mp4, avi lan sapiturute BSPlayer mbisakake kanggo nyinkronake audio, nambah subtitles lan muter streaming video. Piranti lunak ngandhut pesawat saka dibangun ing codecs kanggo nonton video format sing beda. BSPlayer uga banget kanggo muter musik lan ngidini sampeyan nyetel puter maneh trek nggunakake ekualiser.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan kanggo nomer akeh format audio lan video
  • Kemampuan kanggo bisa karo subtitles
  • Sink Swara
  • Dibangun ing kempalan codecs

Komentar tumrap BS.Player:


BS.Player Lunak related:


Pamuter media  

Salah siji pemain paling misuwur kanggo muter file media. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut setelan puter maneh kualitas nomer akeh format multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter populer kanggo muter akeh format video ing kualitas tinggi. Piranti lunak mbukak kesempatan sudhut kanggo ngatur sak ndeleng file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter musik fungsi sing ngandhut 11 setelan swara standar lan 5 band ekualiser karo sawetara ageng jumlah.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng peta lan satelit saka kutha. Piranti lunak iku bisa kanggo map rute optimal lan nampilake alangan ing dalan kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

Antiviruses  

Piranti lunak anti-virus kuat kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngandhut akèh fungsi lan modul beda kanggo nambah operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Lunak cathetan gagasan lan plans tumindake saben dina. Aplikasi mbisakake kanggo ngatur tugas beda lan melu ngowahi mau karo peserta project liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: