SoundCloud SoundCloud

Ngundhuh Ngundhuh SoundCloud

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

SoundCloud – lunak kanggo ngakses menyang layanan musik populer. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri lan ngrungokake anggota musik saka panyimpenan maya, nambah trek menyang dhaptar lagu, tindakake produk anyar lan sapiturute SoundCloud punika jaringan sosial musik kang mbisakake kanggo ngrungokake lan ndeleng informasi bab trek audio saka panganggo liya, komentar utawa menehi rating wong-wong mau. Uga SoundCloud mbisakake kanggo ngatur sinkronisasi data, opsi kabar banjur nyambung menyang jaringan Wi-Fi. SoundCloud ngijini sampeyan kanggo ngrekam trek swara lan ngirim kontak mau ing Facebook, Twitter, Tumblr lan Foursquare.

Fitur utama ing:

  • Tlusur linuwih lan ngrungokake musik beda
  • Nggawe dhaptar lagu
  • Kemampuan kanggo langganan anyar pangguna liyane
  • Records lan postingan trek audio ing jaringan sosial populer

Komentar tumrap SoundCloud:


SoundCloud Lunak related:


Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan populer pitakonan lan jawaban. Piranti lunak interaksi karo jaringan sosial populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Aplikasi kanggo ndeleng isi beda lan komunikasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. lunak nyedhiyakake kedhaftar sing menarik lan macem Tetep ing layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Instrument kanggo ijolan pesen teks lan swara. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ijolan file utawa informasi kontak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game ing aliran balapan kanggo saingan kanggo kautaman ing montor beda lan pembalap beda. Game wis sawetara mode Manajemen karo kemampuan kanggo nyambung menyang game pengontrol.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Tèks editors  

Notebook elektronik kanggo nggawe cathetan lan pangeling kapisah karo pilihan kanggo Ngurutake mau dening werna lan macem-macem kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: