OpenVPN OpenVPN

Ngundhuh Ngundhuh OpenVPN

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OpenVPN Connect – lunak kanggo nyambung jaringan pribadi virtual. OpenVPN Connect njamin sambungan aman menyang jaringan Wi-Fi, anonim lan aman Tetep ing internet, ndhelikake IP-alamat, bukaan saka akses kanggo sumber daya diblokir lan sapiturute lunak nggunakake berkas konfigurasi khusus kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. OpenVPN Connect mbisakake kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang nyolong utawa hacking dening malware. Uga OpenVPN Connect ngandhut modul kanggo ngontrol konsumsi energi saka piranti kang ndhukung mode suda konsumsi daya baterei sak ngowahi mati saka layar utawa deteksi masalah sambungan.

Fitur utama ing:

  • Ngamanake nggunakake Wi-Fi
  • Pangayoman saka data pribadi
  • Ndhelikake saka IP-alamat
  • Akses kanggo sumber diblokir
  • Enkripsi saluran Transfer informasi

Komentar tumrap OpenVPN:


OpenVPN Lunak related:


Internet  

piranti lunak kanggo ngawasi nggunakake data seluler. Piranti lunak analisis lan nampilake jumlah kiriman digunakake dening macem-macem aplikasi sajrone wektu tartamtu wektu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak banget kanggo mutusake masalah masalah akses menyang diblokir. lunak kanthi otomatis milih wilayah kanggo sambungan paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Internet   Enkripsi  

Alat kanggo mesthekake rahasia ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ndhelikake IP-alamat pengguna lan nampa akses menyang diblokir.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ngatur jaringan WiFi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab status jaringan sing kasedhiya.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

Piranti lunak kanggo lulus Blok regional sumber web lan ndhelikake nyata IP-alamat kanggo anonim Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Enkripsi  

piranti lunak kanggo ngunci aplikasi, gallery, sambungan internet, menu setelan, dhaptar kontak utawa file liyane karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake khusus multi-tutul kanggo ngleksanakake lan nransfer file ing loro pituduh.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

browser cepet kanggo browsing web gampang. Software accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Pamuter media  

Alat kanggo ngatur file media ing panyimpenan maya. Software ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kanggo akses menyang file saka macem-macem piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: