OpenVPN

Versi:
2.4.6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh OpenVPN

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: VPN & Proxy
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: OpenVPN
Wikipedia: OpenVPN

Gambaran

OpenVPN – lunak kuat kanggo bisa karo jaringan pribadi virtual. OpenVPN ngijini sampeyan kanggo nggunakake lan ngatur jaringan virtual adhedhasar Nilai sambungan Wi-Fi utawa ADSL-modems. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe saluran ndhelik kanggo nyambung menyang server utawa saka siji jalur akses kanggo liyane dening terusake menyang dalan utawa modem. OpenVPN ngandhut akèh kolom kanggo ngatur akses otomatis menyang jaringan kayata SSL utawa VPN. Uga piranti lunak nggunakake teknologi khusus kanggo nyedhiyani pangayoman maksimum saluran lan data stream utama.

Fitur utama:

  • Nggawe saluran ndhelik beda
  • Proses otomatis jaringan
  • Nggunakake perpustakaan openSSL
  • Mbenakake produktivitas saka enkripsi

Komentar ing OpenVPN

OpenVPN software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: