OpenVPN OpenVPN

Ngundhuh Ngundhuh OpenVPN

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OpenVPN – lunak kuat kanggo bisa karo jaringan pribadi virtual. OpenVPN ngijini sampeyan kanggo nggunakake lan ngatur jaringan virtual adhedhasar Nilai sambungan Wi-Fi utawa ADSL-modems. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe saluran ndhelik kanggo nyambung menyang server utawa saka siji jalur akses kanggo liyane dening terusake menyang dalan utawa modem. OpenVPN ngandhut akèh kolom kanggo ngatur akses otomatis menyang jaringan kayata SSL utawa VPN. Uga piranti lunak nggunakake teknologi khusus kanggo nyedhiyani pangayoman maksimum saluran lan data stream utama.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saluran ndhelik beda
  • Proses otomatis jaringan
  • Nggunakake perpustakaan openSSL
  • Mbenakake produktivitas saka enkripsi

Komentar tumrap OpenVPN:


OpenVPN Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: