OpenVPN

Versi:
2.4.5
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh OpenVPN

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Kategori: InternetEnkripsi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: OpenVPN
Wikipedia: OpenVPN

Gambaran

OpenVPN – lunak kuat kanggo bisa karo jaringan pribadi virtual. OpenVPN ngijini sampeyan kanggo nggunakake lan ngatur jaringan virtual adhedhasar Nilai sambungan Wi-Fi utawa ADSL-modems. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe saluran ndhelik kanggo nyambung menyang server utawa saka siji jalur akses kanggo liyane dening terusake menyang dalan utawa modem. OpenVPN ngandhut akèh kolom kanggo ngatur akses otomatis menyang jaringan kayata SSL utawa VPN. Uga piranti lunak nggunakake teknologi khusus kanggo nyedhiyani pangayoman maksimum saluran lan data stream utama.

Fitur utama:

  • Nggawe saluran ndhelik beda
  • Proses otomatis jaringan
  • Nggunakake perpustakaan openSSL
  • Mbenakake produktivitas saka enkripsi

Komentar ing OpenVPN

OpenVPN software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: