Skype

Versi:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Skype

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Adware
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Skype
Wikipedia: Skype

Gambaran

Skype – lunak populer lan fungsi kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan video, pesen teks exchange, ngirim file lan sapiturute Skype mbisakake kanggo ngatur konferensi karo kemampuan kanggo nyambungake nomer akeh kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo nelpon kanggo telpon seluler lan landline ing kurang tarif. Skype interaksi karo Facebook lan mbisakake komunikasi karo pangguna jaringan sosial, nganyari status lan ndeleng feed warta.

Fitur utama:

  • Swara lan telpon video
  • Exchange pesen teks lan file
  • Telpon Mobil lan telpon landline
  • Interaksi karo Facebook

Komentar ing Skype

Skype software sing gegandhengan

Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: