Skype

Versi:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Skype

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Adware
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Skype
Wikipedia: Skype

Gambaran

Skype – lunak populer lan fungsi kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan video, pesen teks exchange, ngirim file lan sapiturute Skype mbisakake kanggo ngatur konferensi karo kemampuan kanggo nyambungake nomer akeh kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo nelpon kanggo telpon seluler lan landline ing kurang tarif. Skype interaksi karo Facebook lan mbisakake komunikasi karo pangguna jaringan sosial, nganyari status lan ndeleng feed warta.

Fitur utama:

  • Swara lan telpon video
  • Exchange pesen teks lan file
  • Telpon Mobil lan telpon landline
  • Interaksi karo Facebook

Komentar ing Skype

Skype software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka utusan perusahaan kanthi fungsional canggih kanggo komunikasi ing obrolan lan dhukungan kanggo swara utawa konferensi video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: