Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Adware
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Skype
Wikipedia: Skype

Gambaran

Skype – lunak populer lan fungsi kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan video, pesen teks exchange, ngirim file lan sapiturute Skype mbisakake kanggo ngatur konferensi karo kemampuan kanggo nyambungake nomer akeh kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo nelpon kanggo telpon seluler lan landline ing kurang tarif. Skype interaksi karo Facebook lan mbisakake komunikasi karo pangguna jaringan sosial, nganyari status lan ndeleng feed warta.

Fitur utama:

  • Swara lan telpon video
  • Exchange pesen teks lan file
  • Telpon Mobil lan telpon landline
  • Interaksi karo Facebook
Skype

Skype

Versi:
8.58.0.98
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Skype

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Skype

Skype software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: