Twitch Twitch

Ngundhuh Ngundhuh Twitch

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Twitch – lunak kanggo ndeleng video stream saka komputer lan console game. Software ngijini sampeyan kanggo nonton urutane critane game game populer kayata: Minecraft, FIFA, League of Legends, Dota 2, Counter-serangan, Diablo, Starcraft lan sapiturute Twitch mbisakake kanggo nemokake Broadcast dening game utawa jeneng saluran lan komunikasi ing chatting karo panganggo liya nalika nonton video. Piranti lunak nyedhiyakake kualitas gambar kang bisa suda kanggo nyimpen lalu lintas utawa kanggo nyegah beku streaming. Twitch uga ngijini sampeyan kanggo nggawe langganan premium menyang saluran sing mbisakake kanggo mateni iklan lan maneh cathetan saka siaran kepungkur.

Fitur utama ing:

  • High quality gambar
  • A akèh game kasedhiya kanggo ndeleng
  • Telusuri miturut game utawa jeneng saluran
  • Komunikasi in chatting

Komentar tumrap Twitch:


Twitch Lunak related:


Streaming video  

Piranti lunak kanggo ngontrol piranti Chromecast. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran isi media saka smartphone utawa tablet komputer kanggo HD-TV.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Torrent  

piranti lunak kanggo ndeleng film lan TV nuduhake online in High Definition. Software mbisakake kanggo ngundhuh isi media ing kacepetan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Streaming video  

Alat kanggo ndeleng lan siaran video streaming. Piranti lunak mbisakake kanggo kuoso lan ngirim komentar utawa nggawe persetujuan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 日本語, 한국어

Maps  

Piranti lunak kanggo nampilake kanthi negara utawa wilayah lan kanthi otomatis nemtokake rute. Uga lunak ndhukung swara GPS-pandhu arah kanggo mobil lan jinis transportasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet  

piranti lunak kanggo ngawasi nggunakake data seluler. Piranti lunak analisis lan nampilake jumlah kiriman digunakake dening macem-macem aplikasi sajrone wektu tartamtu wektu.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Nyimpen app populer sing ndhukung akeh produk beda lan kamungkinan kanggo ngundhuh aplikasi sing mbayar sak wektu winates.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan ngundhuh eBooks saka toko buku paling gedhé. Aplikasi ngandhut pangaturan sing beda kanggo mesthekake maca paling nyaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: