YouTube YouTube

Ngundhuh Ngundhuh YouTube

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

YouTube – lunak kanggo ndeleng video ing layanan populer YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo langganan saluran beda-beda, ndeleng siaran online, nambah, ngira-ngira lan komentar video. YouTube mbisakake kanggo nelusuri video kanthi jeneng utawa kategori populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video ing HD karo support kanggo subtitles. YouTube mbisakake kanggo aturan ukuran jendhela saka video, sing mbisakake trep nggarap fitur piranti lunak nalika nonton. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake link video liwat aplikasi liyane ing piranti user.

Fitur utama ing:

  • Ndeleng nyaman video
  • Dhukungan HD lan subtitles
  • Kemampuan kanggo ngira-ngira lan komentar video
  • Ngatur ukuran jendhela saka video

Komentar tumrap YouTube:


YouTube Lunak related:


Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Lunak nyedhiyakake search cepet file lan ngandhut olahpesen dibangun ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Editor gambar Graphic karo dhukungan saka macem-macem efek lan saringan. Lunak nduweni unsur sosial jaringan lan dibangun ing nyimpen pribadi diowahi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ekstensi   PDF  

Piranti lunak kanggo bisa karo file PDF lan dokumen dilindungi karo password. Aplikasi interaksi karo Acrobat maya panyimpenan kanggo luwih trep berkas download lan ndeleng dokumen saka panggonan disconnection.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo pemberdayaan piranti. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawé utawa mbukak aplikasi dikembangaké ing basa Pemrograman beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Enkripsi  

piranti lunak kanggo ngunci aplikasi, gallery, sambungan internet, menu setelan, dhaptar kontak utawa file liyane karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial  

Aplikasi resmi jaringan sosial populer kanggo nerbitaké lan ndeleng blog. Uga lunak ndhukung puter maneh lan exchange saka macem-macem file media lan cathetan teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak anti-virus kuat kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngandhut akèh fungsi lan modul beda kanggo nambah operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo mblokir iklan. Software ngijini sampeyan kanggo nyipta dhaptar putih lan ireng karo situs perlu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: