Sistem operasi: Android
Babagan: youtube
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: YouTube
Wikipedia: YouTube

Gambaran

YouTube – lunak kanggo ndeleng video ing layanan populer YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo langganan saluran beda-beda, ndeleng siaran online, nambah, ngira-ngira lan komentar video. YouTube mbisakake kanggo nelusuri video kanthi jeneng utawa kategori populer. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video ing HD karo support kanggo subtitles. YouTube mbisakake kanggo aturan ukuran jendhela saka video, sing mbisakake trep nggarap fitur piranti lunak nalika nonton. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake link video liwat aplikasi liyane ing piranti user.

Fitur utama:

  • Ndeleng nyaman video
  • Dhukungan HD lan subtitles
  • Kemampuan kanggo ngira-ngira lan komentar video
  • Ngatur ukuran jendhela saka video

Gambar:

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

YouTube

Versi:
15.13.33
Basa:
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Ngundhuh YouTube

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing YouTube

YouTube software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: