Line Line

Iki lunak dibutuhake Ndaftar ing seluler telpon

Ngundhuh Ngundhuh Line

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Line – lunak kanggo komunikasi antarane kedhaftar sak donya. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: ijol-ijolan komunikasi pesen teks, swara, lan video, mail swara, ijol-ijolan foto, lan sapiturute Line ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon konferensi utawa klompok chats, ngandhani kanca-kanca bab macem-macem acara liwat feed warta lan nyebut emosi kanthi exchanging mesem. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan lan tetep nglacak trek selebriti favorit, komunitas lan nuduhake TV. Line uga ngandhut thay nyimpen internal ngijini sampeyan kanggo ngluwihi pesawat saka mesem seneng lan stiker lucu karo gambar karakter misuwur.

Fitur utama ing:

  • Exchange pesen lan file
  • Swara, lan video panggilan
  • Kemampuan kanggo langganan kanggo macem-macem masyarakat
  • Pesawat gedhe mesem menarik

Komentar tumrap Line:


Line Lunak related:


Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Klien free ijolan pesen teks lan swara. Uga ndhukung komunikasi video lan ijol-ijolan data macem-macem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara   Webcams  

Aplikasi kanggo olahpesen teks lan komunikasi swara. Uga ana kamungkinan saka chatting karo kanca-kanca saka layanan beda lan jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe telpon swara lan video utawa nuduhake pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

A lunak populer kanggo komunikasi swara free lan ijol-ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Uga lunak ngijini nelpon ing telpon seluler lan landline ing tariffs sarujuk.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Komunikasi swara  

Instrument kanggo ijolan pesen teks lan swara. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ijolan file utawa informasi kontak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Chat  

Alat trep kanggo komunikasi lan enggo bareng informasi. Fitur utama piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto sing ilang liwat wektu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Komunikasi swara   Webcams  

Utusan misuwur kanggo komunikasi teks, swara, lan video. Uga piranti lunak interaksi karo paling aplikasi saka layanan Google populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter musik trep karo dhukungan saka format populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser kuat lan ngidini kanggo nindakake search cepet file musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Alat kanggo akses lan manajemen data saka layanan 4shared. Software ngijini sampeyan kanggo njaluk akses menyang akun lan kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Piranti lunak populer kanggo ngrungokake stasiun radio favorit saka sak donya karo kemampuan kanggo ngganti preferensi suling pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: