AnyTrans AnyTrans

Ngundhuh Ngundhuh AnyTrans

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AnyTrans – lunak kanggo transfer file loro-cara antarane PC lan piranti iOS. Software mbisakake kanggo mindhah foto, musik, aplikasi, video, kontak, pesen, etc. AnyTrans ngijini sampeyan kanggo ngatur data pribadi, file saka macem-macem format lan tetenger Safari. AnyTrans ndhukung fungsi khusus kanggo nransfer kabeh data saka siji piranti iOS liyane preduli saka versi sistem operasi. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe serep data lan ndeleng isi saka salinan ana saka iTunes. AnyTrans wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Transfer file cepet antarane piranti iOS lan PC
  • Ekspor saka isi kanggo iTunes
  • Manajemen data pribadi lan file
  • Fungsi saka kloning piranti
  • Nggawe lan views isi serep

Komentar tumrap AnyTrans:


AnyTrans Lunak related:


Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyedhiyani akses superuser kanggo samubarang fungsi piranti Android lan setelan tanpa watesan saka Produsèn.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Telpon  

Piranti lunak kanggo ngontrol sistem file lan fitur nyetel saka Android-piranti. Kemampuan kanggo ngundhuh aplikasi lan game saka maneka warna layanan online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Telpon  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak saka perusahaan IObit kanggo ngatur aman file macem-macem ing piranti iPhone lan iPad.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Русский, Türkçe...

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

software dianggo karo file kantor macem-macem format lan fungsi wujud lan ngandhut pesawat saka Cithakan dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet  

piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Português...

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: