WinNc

WinNc

Versi:
8.5
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh WinNc

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinNc

Gambaran

WinNc – manajer file multifungsi sing ngijini sampeyan nglengkapi tugas liyane ing wektu sing kurang. Piranti lunak bisa nindakake kabeh tugas dhasar pangurus file kayata nyalin, mindhah, mbusak, kompres, uncompress lan nggawe pranala. WinNc rawuh ing tata letak panel ganda sing mbenakake kinerja tugas sakabèhé lan nyederhanakake organisasi file. Perangkat lunak ndhukung warna-warna logis kanggo nemtokake file kasebut lan ngidini sampeyan ngenali file-file sing digunakake sacara aktif, lan sing mung sok-sok. WinNc nyedhiyakake akses cepet menyang file, Burns CDs, nyinkronake folder, ndaftar file, ndeleng file grafis saka macem-macem jinis, etc. WinNc ngemot nomer sing signifikan pilihan nyaring lan setelan sing menehi liyane hak bebas kanggo ngatur file lan ngidini ngganti macem-macem aspek saka piranti lunak miturut preferensi sampeyan dhewe.

Fitur utama:

  • Werna warna kanggo nemtokake file kasebut
  • Dibangun ing FTP klien
  • Pamuter file grafis
  • Data komprèsi
  • Tampilan informasi sistem
  • Bukak saka pirang-pirang kedadeyan piranti alus kasebut

Komentar ing WinNc

WinNc software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak aplikasi antivirus lan antivirus Adaware, kalebu ngambah ing sistem pendaptaran lan file sakwentoro.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sapérangan saka keperluan saka pangembang resmi prodhuk keamanan kanggo mbusak instal antivirus lan antispyware aplikasi saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: