Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinNc

Gambaran

WinNc – manajer file multifungsi sing ngijini sampeyan nglengkapi tugas liyane ing wektu sing kurang. Piranti lunak bisa nindakake kabeh tugas dhasar pangurus file kayata nyalin, mindhah, mbusak, kompres, uncompress lan nggawe pranala. WinNc rawuh ing tata letak panel ganda sing mbenakake kinerja tugas sakabèhé lan nyederhanakake organisasi file. Perangkat lunak ndhukung warna-warna logis kanggo nemtokake file kasebut lan ngidini sampeyan ngenali file-file sing digunakake sacara aktif, lan sing mung sok-sok. WinNc nyedhiyakake akses cepet menyang file, Burns CDs, nyinkronake folder, ndaftar file, ndeleng file grafis saka macem-macem jinis, etc. WinNc ngemot nomer sing signifikan pilihan nyaring lan setelan sing menehi liyane hak bebas kanggo ngatur file lan ngidini ngganti macem-macem aspek saka piranti lunak miturut preferensi sampeyan dhewe.

Fitur utama:

  • Werna warna kanggo nemtokake file kasebut
  • Dibangun ing FTP klien
  • Pamuter file grafis
  • Data komprèsi
  • Tampilan informasi sistem
  • Bukak saka pirang-pirang kedadeyan piranti alus kasebut
WinNc

WinNc

Versi:
9.2
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh WinNc

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WinNc

WinNc software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: