Unlocker

Unlocker

Versi:
1.9.2
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Unlocker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unlocker

Gambaran

Unlocker – sarana kompak dirancang kanggo bisa karo file sing diblokir déning sistem pangolahan. Fitur utama saka program punika kemampuan kanggo mbusak file lan folder kang gagal kanggo bakal dibusak ing cara biasanipun. Unlocker nambah fitur anyar kanggo menu konteks saka sistem operasi Windows sing ngijini sampeyan kanggo Angkat ban digarap file. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake operasi sing paling kerep dileksanakake ing obyek: ngganti, mbusak lan obah. Uga Unlocker ngidini kanggo gawe jadwal berkas pambusakan ing urip maneh sabanjuré.

Fitur utama:

  • Unlocking file
  • Instalasi ing menu konteks
  • Dhukungan kanggo operasi standar
  • Kemampuan kanggo rencana mbusak file

Komentar ing Unlocker

Unlocker software sing gegandhengan

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana cilik kanggo nguji kinerja RAM, sing njamin RAM saged ngrekam lan maca data.
Ngundhuh
Gratis
English
Utawa iki dirancang kanggo ngilangi instal produk antivirus eScan saka sistem kasebut. Piranti lunak mbusak kabeh jejak antivirus kayata file residual lan entri registri.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki menehi pangayoman lan privasi sing luwih dhuwur ing internet, sing ngalang-alangi upaya panyerang supaya nyolong data pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.
Ngundhuh
Gratis
English
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: