Audacity

Versi:
2.2.2
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Audacity

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Audacity
Wikipedia: Audacity

Gambaran

Audacity – editor audio populer karo pesawat gedhe fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo ngrekam swara urip saka piranti mikropon, USB ngolah ndhukung cathetan multichannel lan kontrol saka tingkat volume perlu. Audacity mbisakake kanggo mbusak gangguan latar mburi, stifle watuk utawa sighs, equalize tingkat swara sakabèhé lan njaluk nyisihaken saka cacat ngrekam liyane saka siaran utawa swara piranti audio. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nyunting lan gabungke file swara. Uga Audacity ngijini sampeyan kanggo nyambung warna tambahan kanggo nambah karya karo file audio.

Fitur utama:

  • Cathetan swara saka macem-macem sumber
  • Nggabungke file audio
  • ngrekam multichannel
  • Processing simultaneous saka sawetara file
  • Aman saka cacat gangguan
  • Digitizes cathetan analog

Komentar ing Audacity

Audacity software sing gegandhengan

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi, nggawe, ngatur, lan nyinkronake subtitle saka video. Piranti lunak ndhukung akeh jinis subtitle ing macem-macem basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: