Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Audacity
Wikipedia: Audacity

Gambaran

Audacity – editor audio populer karo pesawat gedhe fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo ngrekam swara urip saka piranti mikropon, USB ngolah ndhukung cathetan multichannel lan kontrol saka tingkat volume perlu. Audacity mbisakake kanggo mbusak gangguan latar mburi, stifle watuk utawa sighs, equalize tingkat swara sakabèhé lan njaluk nyisihaken saka cacat ngrekam liyane saka siaran utawa swara piranti audio. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nyunting lan gabungke file swara. Uga Audacity ngijini sampeyan kanggo nyambung warna tambahan kanggo nambah karya karo file audio.

Fitur utama:

  • Cathetan swara saka macem-macem sumber
  • Nggabungke file audio
  • ngrekam multichannel
  • Processing simultaneous saka sawetara file
  • Aman saka cacat gangguan
  • Digitizes cathetan analog

Gambar:

Audacity
Audacity
Audacity
Audacity
Audacity
Audacity
Audacity
Audacity

Audacity

Versi:
2.3.3
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Audacity

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Audacity

Audacity software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: