TunnelBear

TunnelBear

Versi:
3.7.8
Basa:
English

Ngundhuh TunnelBear

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: VPN & Proxy
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TunnelBear
Wikipedia: TunnelBear

Gambaran

TunnelBear – lunak kanggo gain akses menyang situs web pribadi. Piranti lunak ngidini kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan telpon metu saka saluran VPN kanthi nggunakake tombol 128-dicokot. TunnelBear mbisakake kanggo akses menyang situs web utawa video sing dicekal ing sawetara negara. Program nyedhiyakake 500 MB lalu lintas tunneling utawa enkripsi lan ngijini sampeyan kanggo njaluk 1 GB lalu lintas dening mulangi kanca-kanca ing Twitter. TunnelBear wis gampang kanggo nggunakake antarmuka lan bisa ing latar mburi.

Fitur utama:

  • Akses menyang situs pribadi
  • Lalu lintas Encrypt
  • Akses menyang video diwatesi
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing TunnelBear

TunnelBear software sing gegandhengan

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka layanan VPN sing ndhukung macem-macem jinis sambungan lan enkripsi, lan nyedhiyakake karya tanpa log aktivitas.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: