FFDShow

FFDShow

Versi:
1.3.4531
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh FFDShow

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Codecs
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FFDShow
Wikipedia: FFDShow

Gambaran

FFDShow – lunak kanggo dekoding, komprèsi utawa Processing saka audio lan video. FFDShow dipérang dadi modul kanggo ngatur lan deсoder audio, video decoder lan antarmuka VFW sing nggunakake nomer saka codecs lan saringan bisa lan sing didhukung dening paling pemain. FFDShow mbisakake kanggo milih pesawat perlu codecs kanggo nggunakake, ngganti padhang lan kontras video, nambah kualitas swara, bisa alih lan sapiturute lunak ndhukung video kirim-Processing kanggo ndeleng gambar kualitas dhuwur. FFDShow uga ngijini sampeyan kanggo nggunakake dibangun ing audio saringan, Ekualiser lan mixers.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo macem-macem codecs lan saringan
  • Processing saka hue, kahanan kang gawe jenuh lan padhang saka sinyal luminance
  • Dhukungan kanggo macem-macem format subtitles
  • Kontrol kualitas otomatis

Komentar ing FFDShow

FFDShow software sing gegandhengan

A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ditambahaké lan maca sandi file video. Piranti lunak nggunakake algoritma komprèsi berkas linuwih sing nyedhiyani kualitas gambar maksimal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka uninstaller antivirus Panda lan produk keamanan. Utawa instalasi kasebut mbusak antivirus saka sistem, sanajan ora ana ing daftar program sing diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: