BitLord

BitLord

Versi:
2.4.6
Basa:
English

Ngundhuh BitLord

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: BitLord
Wikipedia: BitLord

Gambaran

BitLord – lunak kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo .torrent extension antarane internet kedhaftar. Fitur utama saka piranti lunak kalebu: dibangun ing browser, kemampuan kanggo ndeleng utawa ngirim komentar file, langganan kanggo macem-macem saluran, nggawe file torrent, dhaptar lagu lan sapiturute BitLord ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake. Piranti lunak uga nganggo sumber daya paling tithik sistem lan wis loropaken antarmuka.

Fitur utama:

  • Cepet file download
  • Dibangun ing search engine
  • Kabisan kanggo ngirim komentar
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing BitLord

BitLord software sing gegandhengan

Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: