doPDF

Versi:
9.3.240
Basa:
English

Ngundhuh doPDF

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: doPDF
Wikipedia: doPDF

Gambaran

doPDF – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo Ngonversi file format PDF. Software independen nggawe printer virtual kang perlu kanggo nggawe file PDF lan kanthi otomatis nampilake ing dhaptar piranti printing. doPDF mbisakake Ngonversi file menyang format PDF dening nggunakake macem-macem kantor, gambar utawa web program kang bisa file output kanggo printing. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel ukuran kaca perlu lan nyetel resolusi. doPDF wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber minimal sistem.

Fitur utama:

  • Konversi paling saka format Graphic lan teks menyang PDF
  • sambungan otomatis kanggo program sing bisa output file kanggo printing
  • search Tèks ing file PDF sing digawé
  • Setelan saka opsi konversi

Komentar ing doPDF

doPDF software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngirim data lan ngatur file saka macem-macem format saka piranti remot kanthi nggunakake nirkabel lan maya teknologi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: