Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: doPDF
Wikipedia: doPDF

Gambaran

doPDF – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo Ngonversi file format PDF. Software independen nggawe printer virtual kang perlu kanggo nggawe file PDF lan kanthi otomatis nampilake ing dhaptar piranti printing. doPDF mbisakake Ngonversi file menyang format PDF dening nggunakake macem-macem kantor, gambar utawa web program kang bisa file output kanggo printing. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel ukuran kaca perlu lan nyetel resolusi. doPDF wis antarmuka intuisi lan nganggo sumber minimal sistem.

Fitur utama:

  • Konversi paling saka format Graphic lan teks menyang PDF
  • sambungan otomatis kanggo program sing bisa output file kanggo printing
  • search Tèks ing file PDF sing digawé
  • Setelan saka opsi konversi
doPDF

doPDF

Versi:
10.8.125
Basa:
English

Ngundhuh doPDF

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing doPDF

doPDF software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: