TweetDeck

Versi:
3.5.11.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh TweetDeck

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet liyane
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TweetDeck
Wikipedia: TweetDeck

Gambaran

TweetDeck – lunak kanggo bisa karo jaringan sosial populer. TweetDeck menehi akses menyang informasi perlu saka jaringan paling sosial lan nduweni fitur kanggo rembugan karo kanca-kanca, ndeleng isi media, trek kabar, ngirim foto lan sapiturute lunak mbisakake kanggo bebarengan bisa karo macem-macem akun ing Twitter lan ndhukung sinkronisasi karo piranti beda. TweetDeck ngijini sampeyan kanggo nggunakake tipe tweets lawas utawa anyar, nemtokake lokasi kanca lan njaluk kabar swara pesen anyar. TweetDeck uga wis antarmuka fleksibel kang bisa dipérang dadi kolom beda kanggo entuk pengawasan paling.

Fitur utama:

  • Ndhukung jaringan sosial populer
  • Gedhe pesawat saka fungsi
  • Informasi nganyari nyata-wektu
  • Sinkronisasi karo piranti liyane
  • Anané spam lan iklan
  • Antarmuka Multilinear

Komentar ing TweetDeck

TweetDeck software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka menu Start klasik ing gaya Windows XP, sing bisa dipasang ing taskbar. Piranti lunak mbisakake akses cepet menyang macem-macem elemen sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngrekam rembugan audio lan panggilan video ing Skype tanpa wektu tanpa mundhut kualitas. Piranti lunak ndhukung panelusuran cepet lan ngilangi riwayat telpon.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: