TweetDeck

Versi:
3.5.11.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh TweetDeck

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet liyane
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TweetDeck
Wikipedia: TweetDeck

Gambaran

TweetDeck – lunak kanggo bisa karo jaringan sosial populer. TweetDeck menehi akses menyang informasi perlu saka jaringan paling sosial lan nduweni fitur kanggo rembugan karo kanca-kanca, ndeleng isi media, trek kabar, ngirim foto lan sapiturute lunak mbisakake kanggo bebarengan bisa karo macem-macem akun ing Twitter lan ndhukung sinkronisasi karo piranti beda. TweetDeck ngijini sampeyan kanggo nggunakake tipe tweets lawas utawa anyar, nemtokake lokasi kanca lan njaluk kabar swara pesen anyar. TweetDeck uga wis antarmuka fleksibel kang bisa dipérang dadi kolom beda kanggo entuk pengawasan paling.

Fitur utama:

  • Ndhukung jaringan sosial populer
  • Gedhe pesawat saka fungsi
  • Informasi nganyari nyata-wektu
  • Sinkronisasi karo piranti liyane
  • Anané spam lan iklan
  • Antarmuka Multilinear

Komentar ing TweetDeck

TweetDeck software sing gegandhengan

Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español...
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: