TweetDeck

Versi:
3.5.11.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh TweetDeck

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet liyane
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TweetDeck
Wikipedia: TweetDeck

Gambaran

TweetDeck – lunak kanggo bisa karo jaringan sosial populer. TweetDeck menehi akses menyang informasi perlu saka jaringan paling sosial lan nduweni fitur kanggo rembugan karo kanca-kanca, ndeleng isi media, trek kabar, ngirim foto lan sapiturute lunak mbisakake kanggo bebarengan bisa karo macem-macem akun ing Twitter lan ndhukung sinkronisasi karo piranti beda. TweetDeck ngijini sampeyan kanggo nggunakake tipe tweets lawas utawa anyar, nemtokake lokasi kanca lan njaluk kabar swara pesen anyar. TweetDeck uga wis antarmuka fleksibel kang bisa dipérang dadi kolom beda kanggo entuk pengawasan paling.

Fitur utama:

  • Ndhukung jaringan sosial populer
  • Gedhe pesawat saka fungsi
  • Informasi nganyari nyata-wektu
  • Sinkronisasi karo piranti liyane
  • Anané spam lan iklan
  • Antarmuka Multilinear

Komentar ing TweetDeck

TweetDeck software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah sijine manufaktur piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang macem-macem virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: