Camtasia Studio Camtasia Studio

Ngundhuh Ngundhuh Camtasia Studio

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Camtasia Studio – lunak kanggo nangkep video saka layar ing kualitas dhuwur. Piranti lunak ngidini kanggo ngrekam klip video karo video playing, tangkep pecahan tartamtu saka film utawa nggawe video instruksional ing format sing beda. Camtasia Studio ngandhut dibangun ing pribadi kanggo nambah efek, suntingan audio utawa video lan nambah teks kanggo pigura. Piranti lunak uga ngijini kanggo nyimpen part video, pertukaran pecahan beda lan mbusak gangguan ing latar mburi. Camtasia Studio menehi kemampuan kanggo nyetel audio, panning lan jupuk video saka aplikasi 3D.

Fitur utama ing:

  • Jupuk Layar
  • Nggawe video in high quality
  • Suntingan audio lan video
  • Dhukungan kanggo macem-macem efek

Komentar tumrap Camtasia Studio:


Camtasia Studio Lunak related:


Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: