Snagit Snagit

Ngundhuh Ngundhuh Snagit

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Snagit – lunak layar Jupuk saka komputer. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar saka wilayah tartamtu ing layar, teks Jupuk utawa grafis aplikasi lan situs, ngrekam video saka layar, nyimpen teks kang ora kasedhiya kanggo Nyalin utawa nglereni metu lan sapiturute Snagit ngandhut dibangun ing editor sing mbisakake kanggo ngowahi ukuran gambar, nggunakake efek-efek Graphic lan nyimpen gambar ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung karya karo scanner lan kamera digital lan uga ngijini kanggo nerbitaké gambar ing maneka warna layanan web.

Fitur utama ing:

  • Nelukaké layar komputer
  • Dibangun ing editor
  • Bisa nganggo scanner lan kamera digital
  • Publikasi saka digawe gambar

Komentar tumrap Snagit:


Snagit Lunak related:


Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Jupuk Layar   Game  

Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 日本語

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

A alat kuat kanggo analisis rinci lan Processing file gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe saka saringan, plagins lan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan  

Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: