GoldWave GoldWave

Ngundhuh Ngundhuh GoldWave

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GoldWave – lunak kuat kanggo bisa karo file audio ing macem-macem format. GoldWave ngandhut akèh kolom lan Plugins kanggo ngowahi trek audio, mulihake kualitas cathetan lawas, gawé swara utawa sinyal, ngresiki munggah audio, Ngonversi file kanggo macem-macem format audio lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara saka mikropon utawa piranti external liyane disambungake menyang kertu swara komputer. GoldWave mbisakake kanggo nemtokke efek swara ing trek audio, nyetel frekuensi swara lan equalize volume. Uga GoldWave ndhukung tombol panas kanggo nindakake tumindak beda saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Editing file audio
  • Cathetan audio saka piranti external
  • Ndhukung macem-macem efek swara
  • Setelan jumlah audio lan tingkat volume
  • Processing kumpulan file

Komentar tumrap GoldWave:


GoldWave Lunak related:


Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo download video saka layanan Dailymotion. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh saluran, dhaptar lagu lan Ngonversi kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat kanggo ngrekam Skype telpon swara lan video ing kualitas tinggi. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel rekaman otomatis telpon lan ngrekam nomer dipilih interlocutors.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: