GoldWave

Versi:
6.32
Basa:
English

Ngundhuh GoldWave

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Media editors
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GoldWave
Wikipedia: GoldWave

Gambaran

GoldWave – lunak kuat kanggo bisa karo file audio ing macem-macem format. GoldWave ngandhut akèh kolom lan Plugins kanggo ngowahi trek audio, mulihake kualitas cathetan lawas, gawé swara utawa sinyal, ngresiki munggah audio, Ngonversi file kanggo macem-macem format audio lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara saka mikropon utawa piranti external liyane disambungake menyang kertu swara komputer. GoldWave mbisakake kanggo nemtokke efek swara ing trek audio, nyetel frekuensi swara lan equalize volume. Uga GoldWave ndhukung tombol panas kanggo nindakake tumindak beda saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Editing file audio
  • Cathetan audio saka piranti external
  • Ndhukung macem-macem efek swara
  • Setelan jumlah audio lan tingkat volume
  • Processing kumpulan file

Komentar ing GoldWave

GoldWave software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.
Ngundhuh
Nyoba
English, 한국어
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: