GoldWave GoldWave

Ngundhuh Ngundhuh GoldWave

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GoldWave – lunak kuat kanggo bisa karo file audio ing macem-macem format. GoldWave ngandhut akèh kolom lan Plugins kanggo ngowahi trek audio, mulihake kualitas cathetan lawas, gawé swara utawa sinyal, ngresiki munggah audio, Ngonversi file kanggo macem-macem format audio lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara saka mikropon utawa piranti external liyane disambungake menyang kertu swara komputer. GoldWave mbisakake kanggo nemtokke efek swara ing trek audio, nyetel frekuensi swara lan equalize volume. Uga GoldWave ndhukung tombol panas kanggo nindakake tumindak beda saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Editing file audio
  • Cathetan audio saka piranti external
  • Ndhukung macem-macem efek swara
  • Setelan jumlah audio lan tingkat volume
  • Processing kumpulan file

Komentar tumrap GoldWave:


GoldWave Lunak related:


Audio editor  

Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Liyane  

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Optimization sistem  

Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 中文, 日本語, 文言

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: