Cent Browser

Cent Browser

Produk:
Versi:
3.7.2.33
Arsitektur:
Basa:
Basa Jawa

Ngundhuh Cent Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Cent Browser

Gambaran

Cent Browser – browser sing didhasarake ing mesin Chromium lan diowahi nganggo fitur non-standar. Piranti lunak ngemot kabeh alat utama, panel sing nganggo tandha-tandha visual, kecepatan karya dhuwur, bar telusuran multi lan liya-liyane kanggo surfing web sing trep. Sampeyan bisa ngatur Cent Browser kanthi nggunakake koleksi hotkeys sing gampang digabung dadi kombinasi anyar, utawa karo gerakan mouse kanggo akses cepet menyang fungsi sing perlu lan nggunakake akeh tab. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo njelajah internet ing mode penyamaran tanpa nglanggar tindak-tanduk pangguna ing browser lan ngunjungi situs sacara anonim. Cent Browser ngaktifake kanggo ngaktifake modul khusus kanggo ngurangi konsumsi sumber daya komputer lan ngresiki memori sacara otomatis, kang mbenakake kinerja browser sakabèhé. Ana uga akeh plug-in kanggo Browser Cent sing bisa ningkatake browser nganggo fungsi anyar utawa ngluwihi sing wis ana.

Fitur utama:

  • Manajemen tab fleksibel
  • Perlindungan privasi luwih lanjut
  • Optimasi memori
  • Mouse gesture lan tombol panas
  • Generasi QR kode

Komentar ing Cent Browser

Cent Browser software sing gegandhengan

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser sing wis klien torrent dibangun ing, layanan Torch khusus lan pesawat fitur kanggo gampang enggo bareng file, download isi media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: