Cent Browser

Produk:
Versi:
3.5.3.50
Arsitektur:
Basa:
Basa Jawa

Ngundhuh Cent Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Cent Browser

Gambaran

Cent Browser – browser sing didhasarake ing mesin Chromium lan diowahi nganggo fitur non-standar. Piranti lunak ngemot kabeh alat utama, panel sing nganggo tandha-tandha visual, kecepatan karya dhuwur, bar telusuran multi lan liya-liyane kanggo surfing web sing trep. Sampeyan bisa ngatur Cent Browser kanthi nggunakake koleksi hotkeys sing gampang digabung dadi kombinasi anyar, utawa karo gerakan mouse kanggo akses cepet menyang fungsi sing perlu lan nggunakake akeh tab. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo njelajah internet ing mode penyamaran tanpa nglanggar tindak-tanduk pangguna ing browser lan ngunjungi situs sacara anonim. Cent Browser ngaktifake kanggo ngaktifake modul khusus kanggo ngurangi konsumsi sumber daya komputer lan ngresiki memori sacara otomatis, kang mbenakake kinerja browser sakabèhé. Ana uga akeh plug-in kanggo Browser Cent sing bisa ningkatake browser nganggo fungsi anyar utawa ngluwihi sing wis ana.

Fitur utama:

  • Manajemen tab fleksibel
  • Perlindungan privasi luwih lanjut
  • Optimasi memori
  • Mouse gesture lan tombol panas
  • Generasi QR kode

Komentar ing Cent Browser

Cent Browser software sing gegandhengan

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: