SparkoCam SparkoCam

Ngundhuh Ngundhuh SparkoCam

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

SparkoCam – lunak kanggo aplikasi efek liwat gambar saka webcam ing wektu nyata. SparkoCam ndhukung nomer efek video, animasi obyek lan template kanggo nggunakake ing macem-macem chats video lan utusan. Piranti lunak iku bisa kanggo nggunakake webcam a bebarengan ing saperangan utusan kayata Skype, ooVoo, Camfrog, Line, etc. SparkoCam nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur piranti lunak kanggo pangguna. Uga SparkoCam ngijini sampeyan kanggo nggunakake Canon lan Nikon kamera digital single-lensa refleks minangka webcams biasa.

Fitur utama ing:

  • Sesambungane karo macem-macem chats video lan utusan
  • Ndhukung kaping efek lan animasi
  • Nggunakake saka webcam a ing sawetara chats video bebarengan
  • Broadcast Desktop
  • Nggunakake saka Canon lan Nikon kamera digital single-lensa refleks minangka webcams biasa

Komentar tumrap SparkoCam:


SparkoCam Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams  

Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Pembangunan  

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: