SparkoCam

Versi:
2.6.3
Basa:
English

Ngundhuh SparkoCam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SparkoCam

Gambaran

SparkoCam – lunak kanggo aplikasi efek liwat gambar saka webcam ing wektu nyata. SparkoCam ndhukung nomer efek video, animasi obyek lan template kanggo nggunakake ing macem-macem chats video lan utusan. Piranti lunak iku bisa kanggo nggunakake webcam a bebarengan ing saperangan utusan kayata Skype, ooVoo, Camfrog, Line, etc. SparkoCam nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur piranti lunak kanggo pangguna. Uga SparkoCam ngijini sampeyan kanggo nggunakake Canon lan Nikon kamera digital single-lensa refleks minangka webcams biasa.

Fitur utama:

  • Sesambungane karo macem-macem chats video lan utusan
  • Ndhukung kaping efek lan animasi
  • Nggunakake saka webcam a ing sawetara chats video bebarengan
  • Broadcast Desktop
  • Nggunakake saka Canon lan Nikon kamera digital single-lensa refleks minangka webcams biasa

Komentar ing SparkoCam

SparkoCam software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: